Povestea Noastră
Gotter este o fabrică înfiinţată în comuna Ciorescu, care produce specialităţi de bere din clasa premium, exclusiv pentru piaţa locală.

Producem artizanal "bere vie" de tip Ale, proaspata, nepasteurizata si nefiltrata, maturata si carbonatata natural.

Utilizam materii prime de cea mai buna calitate, ne asiguram ca maltul nu este modificat genetic, nu adaugam zahar sau alti aditivi.

Gotter este o bere artizanala aceasta insemnand ca este produsa traditional, in cantitati mici utilizand propriile retete de bere dezvoltate in timp prin incercari si degustari. Dorim sa oferim senzatii gustative diverse si complexe prin artizanat de calitate.

Berăria Gotter s-a înfiinţat pentru a crea ceva specific, ceva cu care moldovenii să se poată mândri şi cu care să se poată identifica. Iniţiativa noastră de a produce bere de cea mai înaltă calitate, proaspătă, naturală, nefiltrată, nepasteurizată şi fără conservanţi are la bază tocmai această dorinţă de a păstra, salva şi crea noi tradiţii şi valori locale.

Berăria Gotter nu trebuie înţeleasă ca o provocare pentru industria de bere. Noi nu dorim să milităm împotriva produselor industrializate, ci să oferim o alternativă pentru toţi cei care îşi doresc să-şi diversifice viaţa şi să consume produse şi alimente neindustrializate. Ne dorim ca produsele noastre să le ofere consumatorilor şi iubitorilor de bere savoarea, prospeţimea şi calitatea demult uitate de către unii, respectiv mult visate de către alţii.

Tehnologie germană pe baza materiilor prime cehe

bere

bere cu tradiție

bere cehă

bere germană

gotter

moldova

bere moldova

bere creft

bere naturală

bere vie

bere brună

nefiltrată

blondă

bere blondă

bere brună

,bere, bere cu tradiție, bere cehă, bere germană, gotter, moldova, bere moldova, bere creft, bere naturală, bere vie, bere brună, nefiltrată, blondă, bere blondă, bere brună

Gotter

Bere cu tradiție Germană!

Gotter. Bere cu tradiție Germană!

loading ...