Descoperă arta berii cu noi!

Gotter, locul unde pasiunea pentru bere prinde viață. Oferim cele mai alese și inedite sortimente de bere, gata să-ți incite simțurile. Alătură-te comunității noastre și explorează lumea fascinantă a berii într-un mod unic și captivant.
https://gotter.md/wp-content/uploads/2023/07/AJA02973.jpg
https://gotter.md/wp-content/uploads/2023/07/AJA02938-e1691563817627.jpg

Cine suntem?

Bine ai venit alături de pasiunea noastra pentru bere! Suntem o echipă entuziastă de berari dedicați, înființată cu scopul de a aduce arta fabricării berii la nivelul următor. Fondată în inima țării noastre, suntem mândri să reprezentăm o combinație între tradiție și inovație. În spatele brandului nostru stau ani de experiență și cunoștințe aprofundate despre procesul de producție a berii.

La temelia filozofiei noastre stă devotamentul față de calitate. Echipa noastră este formată din berari pasionați, meșteri pricepuți și entuziaști care cred în farmecul berii. În fiecare zi ne străduim să oferim clienților noștri experiențe de neuitat, prin intermediul sortimentelor noastre de bere.

Ce facem?

La fabrica noastră de bere ne dorim  să creăm magie în fiecare sticlă și în fiecare înghițitură. Producem beri de cea mai înaltă calitate, folosind ingrediente atent selecționate și metode tradiționale de fabricație originare din Cehia și Germania. De la malțurile cu arome bogate și hameiul proaspăt, până la apa pură și drojdiile speciale, fiecare element al procesului nostru de producție este gestionat cu grijă și respect pentru tradiția berii.

În laboratoarele noastre inovația se împletește cu tradiția pentru a crea noi și surprinzătoare arome. Ne străduim să aducem pe piață beri unice, care să satisfacă gusturile diverse ale clienților noștri. Fie că ești un cunoscător exigent sau un iubitor de bere, vei găsi în oferta noastră ceva care să îți trezească interesul.

Din dorința de a avea alături întreaga comunitate a iubitorilor de bere și de a împărtăși cu voi pasiunea noastră pentru calitate și excelență suntem onorați să organizăm evenimente, degustări și tururi ghidate la fabrica noastră.

https://gotter.md/wp-content/uploads/2023/07/AJA03013-1.jpg
https://gotter.md/wp-content/uploads/2023/07/AJA02926.jpg